FLAMENCO WITH ANTONIO HEREDIA

11.09.2012

FLAMENCO WITH ANTONIO HEREDIA

В началото на есента културният живот на България ще бъде разтърсен от две събития, които ще донесат радост на всички любители на огнените танци и страстната испанска китара. Една от най-големите звезди на фламенкото Антонио Ередиа и неговата група ще изнесат своя спектакъл на 20-и септември в НДК – София и на 23-и септември в Античния театър в Пловдив.


Антонио Ередиа е изнасял концерти по целия свят. В родната Гранада той е винаги част от престижните фестивали и концерти, които се провеждат в двореца “Аламбра”, “Палатът на конгресите”, “Театър Мануел Де Фаиа” и “Театър Изабел Католика“. Издал е няколко диска с музиката си, а в Мадрид и Барселона може да бъде видян в най-добрите фламенко tablaos и концертни зали.


Антонио е свирил за филмови звезди от ранга на Антонио Бандерас и Анди Гарсия, както и лично на кралските семейства на Испания, Англия, Монако, Мароко и Сирия.
Присъединете се към фиестата на 20-и септември в София и на 23-и септември в Пловдив – Антонио Ередиа и неговата група ще ви накарат да се почувствате като кралска особа.


Отстъпки за ползвателите на ISIC карти на касите на Usit Colours

 

For more information/tickets go to:

http://www.ticketpro.bg/jnp/theatre/919104-flamenco-with-antonio-heredia.html

Back to all news