Saturday 2nd June 2018

Salsa con Miguel | 21st Birthday

Дойде пак той - рожденият ден на школата. 21 години от момента, в който Мигел Родригес започва разпространението на социалните латино танци в България. 21 години ученици се обучават как да прекарват по може би един от най-приятните натичини времето си - танцувайки, движейки се, общувайки, забавлявайки се истински, интерпретирайки с движения страстна, романтична и енергична музика - така както Куба знае да се забавлява най-добре: уличните танци, музиката, ... За 21 години не малко хора са разбрали за още един начин да разпуснат, да се презаредят с емоции, и мисията все повече хора да разбират за силата, страстта и емоционалността на латино-американските танци и музика продължава.

Каним Ви на отпразнуването на 21-вия ни рожден ден в прекрасния клуб "City Stage" (в непосредствена близост до "Sofia Live Club", встрани от сферичните фонтани на НДК) на 2 юни (събота) 2018 г. Клубът е снабден с изключително добро озвучаване (пригоден е за концерти на живо), много стилен интериор и сепарета за уют и уединение. За повече информация: http://citystage.bg/. Партито започва в 21:00, а край - от всички нас зависи :)

Очаквайте шоута, анимации, специални гости от други градове и школи и музика специално подбрана от DJ Bobi и Ivan.

Добре сте дошли да отпразнуваме заедно - силно, шумно, енергично и романтично, рождения ден на Dance Studio "Salsa con Miguel".

Цената на входа е 10 лв. при предварително записване на рецепция в школата до деня на самото събитие включително и 15 лв. на място.

Back Report this event

Report this event

Event comments: