Saturday 7th December 2019

Christmas Salsa Social at PaLante

Коледа наближава и в Паланте ще приготвим едно малко по-специално издание на нашето парти, Christmas Salsa Social Party - много танци, хубава музика, добро настроение и обичайния гарантиран купон от PaLante :)
Датата е 7 декември, събота, от 20:00 до 23:00, с 2 урока преди партито! Очакват ни отново много танци, добро настроение, руеди, анимации, и най-добрата музика от нашия любим DJ El Vector, който се завръща от международни фестивали с още по-хубава музика! Ще представим и шоуто, което готвим през последните 3 месеца с нашите най-ентусиазирани ученици :)

Que viva la Salsa & Bachata!

Програма за 7.12:
18:30 - 19:30 - Cha Cha Cha с Kristiyan & Neda
19:30 - 20:00 - FREE Rueda preparty Workshop
20:00 - 23:00 - Early Social Party
21:30 - SHOWTIME by PaLante Students Team

Вход: 5лв.
Урок и парти: 10лв.

*За урока важат карти Multisport, Sportpass и PaLante Cards.

Целта е всеки, който иска, да има възможност да се натанцува максимално, без да губи следващия си ден във възстановяване от партита, стигащи разгара си чак след 00:00. За доброто настроение и музикалния подбор ще се погрижи DJ El Vector, а по време на партито ще направим и няколко руеди и нови анимации.Купонът в Паланте, както винаги, е на гарантирано високо ниво!

ПС: Важно, ако ще излизате да пушите или да подишате въздух след 21:00, излезте на улицата пред залата или в безистена, за да не притесняваме излишно съседите. Благодарим предварително :)

Back Report this event

Report this event

Event comments: