Friday 29th November 2019

12 Years PaLante Birthday Party

Скъпи ученици, приятели и колеги,

Запазете си датата на едно много специално събитие - 12 години PaLante Dance Project, рождения ден на танцов клуб Паланте, 29 ноември, 2019.

Тази година сме ви подготвили нещо още по-специално и запомнящо се, събитие, за което ще се говори дълго време след като се състои.

ПРОГРАМА, 29.11, всичко ще се проведе в клуб WePlay!

⭐ 19:00 - Body Movement
⭐ 20:00 - Footwork & Partnerwork On2
⭐ 22:30 - Party Time with DJ Bobi & DJ El Vector

*** Уроците са отворено ниво, изисква се поне 3 месеца танцов опит, препоръчително е да имате поне малко опит в танцуването on2, но не е задължително. ***

Партито ще бъде официален салса бал, сложете си най-хубавите рокли и костюми, за да може празничното настроение да бъде максимално! Бъдете неотразими на червения килим с вашите най-елегантни тоалети, а ние ви обещаваме, да запечатаме спомените ви от тази незабравима вечер!

А черешката на тортата ще бъде поднесена специално от едни от най-добрите танцьори в света, които идват за първи път в България специално за 12-тия рожден ден на Паланте! Антонио и Жасмина Берарди ще бъдат нашите специални гости на червения килим. Те са шампиони по салса и бачата на Италия, едни от най-канените международни инструктори, и с голяма наша гордост, учители на инструкторския екип на Паланте!

29 ноември ще бъде запомнящ се! През деня ви очакват два урока с нашите гости от Италия, а по време на ГАЛА вечерта, ще можете да се насладите на шоу програма от Антонио и Жасмина, шоутата на Паланте, както и най-добрите български артисти!

Очакваме всички приятели, ученици, бивши и настоящи, салсероси, бачатероси, кизомбероси или просто всички любители на латино ритмите на един страхотен, но по-различен Birthday купон!

Очаквайте:
* 2 урока с Антонио и Жасмина Берарди
* BIRTHDAY PARTY с DJ BOBI, DJ El Vector и стахотния им музикален подбор
* шоупрограма, с участието на нашите специални гости от Италия и на българските салса школи
* анимации, руеди, и много много добро настроение
* специална почерпка за гостите на партито

Уроците ще се проведат в WePlay, като ще има лимит от 50 човека, присъстващи на уроците, за да осигурим максимален комфорт на всички танцуващи! За да запазите вашия фул пас, може да се свържете с нас чрез лично съобщение до страницата на PaLante Dance Project!

Партито ще се проведе в Weplay

Кога: 29 ноември 2019г.

2 урока и парти, фулпас, преди 8.11: 45 лв.

2 урока и парти, фулпас, след 1.11: 55 лв.

Вход за парти, предварително във Вашата школа: 12лв.

Вход на място в деня на събитието: 15лв.

DJ Bobi & DJ El Vector

Дрескод: Официално облекло

Очакваме Ви заедно да отпразнуваме този специален за нас ден и да си спретнем един страхотен купон!

Back Report this event

Report this event

Event comments: