Friday 29th November 2019

12 Years PaLante Birthday Party

Скъпи ученици, приятели и колеги,

Запазете си датата на едно много специално събитие - 12 години PaLante Dance Project, рождения ден на танцов клуб Паланте, 29 ноември, 2019.

Тази година сме ви подготвили нещо още по-специално и запомнящо се, събитие, за което ще се говори дълго време след като се състои.

Партито ще бъде официален салса бал, сложете си най-хубавите рокли и костюми, за да може празничното настроение да бъде максимално! Бъдете неотразими на червения килим с вашите най-елегантни тоалети, а ние ви обещаваме, да запечатаме спомените ви от тази незабравима вечер!

А черешката на тортата ще бъде поднесена специално от едни от най-добрите танцьори в света, които идват за първи път в България специално за 12-тия рожден ден на Паланте! Антонио и Жасмина Берарди ще бъдат нашите специални гости на червения килим. Те са шампиони по салса и бачата на Италия, едни от най-канените международни инструктори, и с голяма наша гордост, учители на инструкторския екип на Паланте!

29 ноември ще бъде запомнящ се! През деня ви очакват два урока с нашите гости от Италия, а по време на ГАЛА вечерта, ще можете да се насладите на шоу програма от Антонио и Жасмина, шоутата на Паланте, както и най-добрите български артисти!

Очакваме всички приятели, ученици, бивши и настоящи, салсероси, бачатероси, кизомбероси или просто всички любители на латино ритмите на един страхотен, но по-различен Birthday купон!

Очаквайте:
* 2 урока с Антонио и Жасмина Берарди
* BIRTHDAY PARTY с DJ BOBI, DJ El Vector и стахотния им музикален подбор
* шоупрограма, с участието на нашите специални гости от Италия и на българските салса школи
* анимации, руеди, и много много добро настроение
* специална почерпка за гостите на партито

Уроците ще се проведат в залата на Паланте, като ще има лимит от 50 човека, присъстващи на уроците, за да осигурим максимален комфорт на всички танцуващи! За да запазите вашия фул пас, може да се свържете с нас чрез лично съобщение до страницата на PaLante Dance Project!

Партито ще се проведе в Weplay - Mall Paradise

Кога: 29 ноември 2019г.

2 урока и парти, фулпас: 45 лв.

1 урок: 20лв.

Вход за парти, предварително във Вашата школа: 12лв.

Вход на място в деня на събитието: 15лв.

DJ Bobi & DJ El Vector

Дрескод: Официално облекло

Очакваме Ви заедно да отпразнуваме този специален за нас ден и да си спретнем един страхотен купон!

Back Report this event

Report this event

Event comments: